Instagram

Follow Me!

Food

Cum comanzi produse ce nu se găsesc în ţara noastră?

August 13, 2018

Fie că vorbim de dulciuri, băuturi răcoritoare sau băuturi fine, toate se găsesc pe www.xomarket.ro în ediţie limitată.

Povestea este una simplă: la început a fost pasiunea pentru toate produsele pe care le vedea în magazinele duty-free sau în afara României şi pe care nu le puteam cumpăra din ţara noastră. Cu timpul a găsit furnizori de peste hotare şi a dezvoltat un mic business. În ultimii ani s-a axat pe importul de produse în ediţii limitate, pe care le aduce din toată Europa.

Îmi place foarte mult ideea magazinului online şi aşa am decis să discut cu proprietarul, care a fost foarte amabil şi mi-a povestit cum a inceput totul:

“A trebuit să fac ceva, să deschid ceva din care să fac bani, nu mulți dar să supraviețuiesc… să nu plec din țară 🙂 pot spune că merge decent iar pe parcurs am adus dulciuri din europa și din USA, fix din pasiune pentru ele. Nu știu dacă cunoști vechiul magazin fonzi care a fost “închis” de Mega Image, tot lanțul de magazine fonzi era plin de produse din USA. La început mi-am făcut niște legături în USA, Italia și Germania și aduc cantități mici de produse. E greu pentru că sunt mult mai scumpe decât produsele noastre… de exemplu o Fanta la doză 355ml este 6.5ron.


Am avut noroc de oameni plăcuți care nu au venit pe “hatereala” și mi-au susținut ideea… au cumpărat chiar dacă au fost mai scumpute că să pot continua… și așa mi am făcut niște clienți importanți pasionați ca și mine.


Acum m-am decis să deschid shop-ul online… e a două zi cu el și deja mă chinuie rău de tot :))”

După cum am spus și mai sus, îmi place foarte mult ideea și cu siguranță o să fiu client fidel. Un mic sfat dacă dorești să comanzi de pe www.xomarket.ro să citiţi cu atenţie instrucţiunile din pagina CUM COMAND.

    Leave a Reply