Instagram

Follow Me!

Style

Straluceste si primeste admiratie purtand ochelarii Hawkers!

July 18, 2018

Câți dintre voi nu au cel puțin o pereche de ochelari de soare? Aceste accesorii fashion au pe langă rolul de a proteja ochii de factorii externi și un aspect plăcut, ei fiind una din piesele must-have ale oricărui outfit. Povestea lor este mai veche decât credeți. Ideea de la baza căreia au plecat fabricanții de ochelari a apărut prima și prima oară în timpul imperiului roman. Luptele dintre gladiatori erau extrem de cunoscute și urmărite, așa că împăratul roman Nero, s-a gândit că pentru a-și proteja ochii de razele puternice ale soarelui, ar fi extrem de util să privească luptele prin smaralde. Nu se știe cu exactitate ce alte materiale de protecție au folosit oamenii în trecut, dar cele mai impunătoare sisteme au fost create în secolul XII în China, acolo începând și testele primelor rame de ochelari de soare. Cert este că înainte, doar cei bogați își permiteau să-i poarte.

Fabricanții de ochelari de soare se luptă pentru a avea cel mai inovativ design și unul dintre cele mai cunoascute brand-uri ar fi cel de la Hawkers. Destul de nou pe piață, acest brand spaniol a apărut la sfârșitul anului 2013 și s-a bucurat de un succes extrem. Calitatea pe care o au modelele de ochelari de soare pe care le creează aceștia, i-au făcut unul din brand-urile care va rămâne în istorie.

Majoritatea oamenilor care iubesc să arate bine, vor alege ochelarii de soare Hawkers. De ce? Pentru că sunt calitativi, au un design modern și prețul nu va goli buzunarele nimănui. Ce ți-ai putea dori mai mult de la un accesoriu? Oferind o protecție mare datorită lentilei polarizate, sunt o piesa de nepierdut în sezonul acesta. Fie că vei opta pentru cei colorați, atât timp cât vei alege una din formele produse de cei de la Hawkers, nu vei da greș. Varietatea modelor, design-ul modern și plăcut, calitatea, comfortul și protecția pe care o oferă, ar trebui să fie principalele motive pentru care veți alege ochelarii de soare Hawkers.

Lasă-te admirat vara asta, alegând ce îți place din colecțiile Hawkers! Alege-ți stilul și întoarce priviri!

 • Reply
  dianamaria
  July 18, 2018 at 10:54 am

  Imi plac Hawkers! Am si eu o pereche

 • Reply
  bogdi
  July 18, 2018 at 1:22 pm

  Ce fain scrii

 • Reply
  shangai
  July 23, 2018 at 10:15 am

  Marfaaa!

 • Reply
  mia
  July 26, 2018 at 1:08 pm

  super!

Leave a Reply