Instagram

Follow Me!

Lifestyle

Tu ești pregătit pentru ofertele Black Friday?

November 13, 2018

Aștept cu nerăbdare Black Friday în fiecare an pentru că este unul dintre evenimentele mele favorite și pentru că sunt produsele dorite la prețuri foarte bune. Unele produse, cum ar fi laptopul, aparatul foto, le-am cumpărat cu această ocazie la un preț foarte bun.

Studiile arată că 88% dintre românii întrebați au auzit de Black Friday și 51% ar vrea să cumpere ceva.

Anul acesta eMAG va organiza Black Friday 2018 pe 16 noiembrie și se așteaptă la vânzări totale de 400 milioane lei, reducerea medie promisă fiind de 35%. Televizorul este cel mai dorit produs anul acesta, spune Iulian Stanciu, șeful companiei, adăugând că vor fi 76.000 de smartphone-uri și 20.000 de laptop-uri în ofertă, pe lângă 50.000 de TV-uri. Stanciu spune că sunt normale variațiile mari de preț la unele produse de la o zi la alta, fiindcă retailul online este mult mai dinamic decât cel clasic.

Dacă aștepți momentul potrivit pentru a lua un trening nou sau o geantă de sport nouă atunci caută de Black Friday. Octombrie fiind o lună în care se vând puține articole sportive, noiembrie compensează cu discount-uri care ajung chiar și la minima anuală. Ceea ce face aceste reduceri și mai interesante, este că poți lua un articol din categoria noutăților, la o reducere începând cu 30%. Multe magazine online organizează așa numitul „flash sale’ care durează de la câteva ore până la o zi, așa că asigură-te că te-ai înscris la newsletter-ul brand-urilor tale preferate, al magazinelor care le vând și al cupoanelor de reducere.

Liniile aeriene online și hotelurile foarte bine cunoscute, an de an, oferă promoții care te pot ajuta să economisești sute de lei. Având în vedere că aceste promoții sunt, de obicei, valabile pentru rezervarea unei vacanțe într-un anumit timp, ele nu sunt folositoare multora dintre noi. Dacă ești flexibil în ceea ce privește timpul tău liber, atunci acest oferte sunt un „must have’ pentru tine în fiecare an de Black Friday.

Vineri, 16 noiembrie este Black Friday la aproape toate magazinele mele favorite, așa că m-am gândit să fac un wishlist cu tot ce mi-am propus să cumpăr în următoarea perioadă.

Pe FashionDays am pus ochii deja pe câteva articole de îmbrăcăminte și abia aștept să văd reducerile! Am văzut niște produse tari de la Adidas și Levis la prețuri foarte bune! Tot de black friday sunt hotărât să îmi cumpăr componentele necesare pentru un sistem PC gaming, așa că o sa stau concentrat pe emag și pcgarage.

Ghid de supraviețuire de Black Friday:
1. Gândiți-vă ce vă trebuie și ce cadouri ați vrea să faceți celor dragi
2. Adăugați produsele dorite în favorites.
3. Instalați-vă aplicațiile pentru că pe mobil începe mai repede!
4. Activați notificările pe mobil.
5. Salvați adresa de livrare și cardul în contul vostru.

Vă urez spor la shopping!!!

 • Reply
  Edi
  November 13, 2018 at 11:04 am

  Foarte tare articolul!

 • Reply
  deea
  November 13, 2018 at 11:33 am

  WOW!

 • Reply
  Claudiu21
  November 13, 2018 at 11:34 am

  Foarte util articolul

 • Reply
  Denisa Antal
  November 14, 2018 at 1:21 am

  Scrii foarte fain!

Leave a Reply