Instagram

Follow Me!

Lifestyle

Care sunt trendurile in materie de ochelari de soare?

July 11, 2018

Sezonul primavara/vara 2018 are drept sursa de inspiratie podiumurile de moda, care vin cu o multitudine de propuneri interesante. Marile case producatoare nu renunta la tipul aviator cu lentile in diverse culori; modelul de ochelari cat eyes in forme retro detine detasat monopolul, in timp ce ochelarii de soare cu forme geometrice completeaza topul, astfel incat criticii isi impart opiniile pentru mai multe categorii de public.

Ce propune moda de peste ocean?

Amintim ca nicio tinuta a influencerilor si starurilor de peste ocean nu este completa fara ochelari de soare a caror concept estetic a fost inspirat de frunza de palmier si rame incrustate cu pietre pretioase.

Celebritatile de la Hollywood iubesc ramele cat eyes. Pana la urma cine se poate dezice de stilul extrem de popular promovat in anii ’50, β€˜60 de icon-ul incontestabil al acelor vremuri, Marilyn Monroe?! Spre deosebire de propunerile obisnuite, trendurile actualizate prezinta aceste modele cu muchii ceva mai ascutite si lentile usor mai mici.

La randul lor, formele geometrice isi castiga adeptii destul de rapid asa incat, asa ca acest stilul functioneaza foarte bine daca ceva dive de peste ocean au dat startul in plimbarile sau aparitiile lor. Β 

Unitate in contrarii sau elemente cu rol diferentiator?

Outfit-urile de zi cu zi vor fi mult mai interesante daca vei merge pe culori vibrante. Nuantele indraznete cum ar fi galbenul electric sau rozu aprins ies si mai mult in evidenta daca sunt accesorizate cu o pereche de ochelari aviator cu lentila neagra.

Ochelarii supradimensionati propun si rame ceva mai sport care seamana cu ochelarii de schi, asadar totul se va rezuma in defintiv la balansarea corecta a unei tinute care demonstreaza ca stilul se rezuma la atitudine si asumare pas cu pas.

Indiferent de stilul vestimentar adoptat, o pereche de ochelari este accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din inventarul niciunei tinute. Mici sau mari, ochelarii te pot scoate din anonimat si totoadata sa ii confere un aer distinct.


Te poti transforma rapid intr-un personaj aparte in peisajul urban, iar carisma va descrie intreaga aparitie.

Concluzionanad, descrierile acestor accesorii au cuvinte ce se refera la modernitate, extravaganta, lux, continuand ascendent cu tendinte retro si vintage. Β Β 

FOTO: Alin Puichita @Banat Foto Studio
 • Reply
  Nik21
  July 18, 2018 at 10:54 am

  Suuper!

 • Reply
  Veni
  September 14, 2018 at 11:40 am

  Blana

Leave a Reply